Leuke eindeweekse stagedag!

Hey Karlien,
Leuk om te lezen dat je het daar zo goed naar je zin hebt! Ik ben wel wat jaloers: dat lekkere franse zonnetje, palmbomen, lekker croissantje, ... Dat is wat anders dan ons belgische rotweer van de laatste dagen :-(
Wat je frans betreft: trek het je niet aan als het niet onmiddellijk lukt hé. Je moet maar denken: jij kan grand couillon ten minste goed uitspreken, wat niet kan gezegd worden van hun schroot eikel :-) Neen, alle gekheid op een stokje, ik heb zelf mijn frans geleerd door gedropt te worden bij een boer in de Walen. In het begin sta je meer te stamelen dan wat anders, en probeer je in je hoofd zinnen te vertalen van het nederlands naar het frans, maar al vrij snel denk je ook in het frans. Van zodra dat het geval is gaat alles veel gemakkelijker, geloof me! De durf om te babbelen, ook al is het grammaticaal niet zo correct, zal er snel genoeg komen. Zeker met iemand die zo veel en graag babbelt als jij :-)
Geniet nog met volle teugen van jouw Perpignan, ik volg je activiteiten!
Groeten,
Dirk
Oh, karlien, onze papa von trapp is toch ne lieve he... :-) maar hij heeft dik gelijk! En ik lees dat je het daar beter en beter naar je zin hebt en met zo'n weer, daar kan je alleen maar vrolijk van worden.
Geniet er daar maar van, nog veel plezier met je stage! Ik volg alles mee vanuit Belgie!!!
Dikke kus en knuffel!!!
Bonjour Karlien,
Hé wat ben ik blij dat je het al wat leuker begint te vinden.
Je komt beslist terug als een echte FRANSE !
Hou je taai, veel plezier en geniet van het zonneke !
Hier in België is het andere koek zene
Dikke kus van mij en nonkel Bart